Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 19.02.2009
Carnaval 2008

Aquest cap de setmana passat s'ha donat inici als actes de Carnaval d'aquest any 2009. Avui és dijous gras i aquesta tarda seran molts els escolars que sortiran a berenar als diferents parcs i espais públics del poble. Al vespre, a partir de les 8, a l'envelat de Vil·la Flora, s´hi farà la tradicional menja de truites i lectura de poemes i contes eròtics i/o escatològics.

El divendres és el torn de la rua infantil de les escoles. A partir de les 3 de la tarda, més d'un miler de nens i de nenes de tots els centres de primària i educació infantil, incloses les llars d'infants, es passejaran plegats per la riera Pinar i Buscarons. Els acompanyaran pares, mares, avis i àvies i faran un fi de festa musical a la riera Sant Domènec.

A partir de les 7 de la tarda, podeu afegir-vos a la comparsa de l'Arribo. El punt de trobada és  a la Plaça Mercat i s'anirà fins a la riera Sant Domènec. En acabar l'acte hi haurà escudella de recapta per als convidats.

Carnaval 2008 Dissabte 21 és el dia de la rua i el ball de Carnaval. Les comparses arrancaran a dos quarts de set de la tarda de l'Avinguda Marià Serra i s'anirà fins a l'envelat de Vil.la Flora, passant per les rieres Pinar, Buscarons i Gavarra. El ball començarà al voltant de les 10 del vespre.  A la mitja part del ball es repartiran els premis a les millors comparses. També hi haurà premi per a les millors disfresses individuals: 90, 60 i 30 euros per al primer, segon i tercer classificat.

Diumenge a la tarda es farà el ball i l'animació infantil. Serà a l'envelat a partir de les 6 de la tarda, amb Pep López i el seu espectacle Can Seixanta. Hi haurà un obsequi per a tots els nens i les nenes que vagin disfressats. En aquest acte es prega puntualitat, ja que l'animació té una durada determinada i si arribeu tard us podeu perdre la part més divertida de la tarda.

El Carnaval 2009 acabarà dimecres 25 de febrer, dimecres de cendra, amb l'Enterro del rei Carnestoltes. Començarà a les 8 del vespre a la Plaça Mercat i s'anirà fins a la riera Sant Domènec, on es llegirà el testament, i es farà la crema i la sardinada.

Ràdio Canet en directe

L'emissora local de ràdio (107.6 fm) retransmetrà, en directe, els actes següents:

  • Rua infantil
  • Arribo
  • Rua de Carnaval
  • L'enterro

Consulteu el detall de tots els actes a l'apartat de l'agenda