ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Carnaval 2009
PUBLICAT Dijous, 19.02.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Carnaval 2008

Aquest cap de setmana passat s'ha donat inici als actes de Carnaval d'aquest any 2009. Avui és dijous gras i aquesta tarda seran molts els escolars que sortiran a berenar als diferents parcs i espais públics del poble. Al vespre, a partir de les 8, a l'envelat de Vil·la Flora, s´hi farà la tradicional menja de truites i lectura de poemes i contes eròtics i/o escatològics.

El divendres és el torn de la rua infantil de les escoles. A partir de les 3 de la tarda, més d'un miler de nens i de nenes de tots els centres de primària i educació infantil, incloses les llars d'infants, es passejaran plegats per la riera Pinar i Buscarons. Els acompanyaran pares, mares, avis i àvies i faran un fi de festa musical a la riera Sant Domènec.

A partir de les 7 de la tarda, podeu afegir-vos a la comparsa de l'Arribo. El punt de trobada és  a la Plaça Mercat i s'anirà fins a la riera Sant Domènec. En acabar l'acte hi haurà escudella de recapta per als convidats.

Carnaval 2008 Dissabte 21 és el dia de la rua i el ball de Carnaval. Les comparses arrancaran a dos quarts de set de la tarda de l'Avinguda Marià Serra i s'anirà fins a l'envelat de Vil.la Flora, passant per les rieres Pinar, Buscarons i Gavarra. El ball començarà al voltant de les 10 del vespre.  A la mitja part del ball es repartiran els premis a les millors comparses. També hi haurà premi per a les millors disfresses individuals: 90, 60 i 30 euros per al primer, segon i tercer classificat.

Diumenge a la tarda es farà el ball i l'animació infantil. Serà a l'envelat a partir de les 6 de la tarda, amb Pep López i el seu espectacle Can Seixanta. Hi haurà un obsequi per a tots els nens i les nenes que vagin disfressats. En aquest acte es prega puntualitat, ja que l'animació té una durada determinada i si arribeu tard us podeu perdre la part més divertida de la tarda.

El Carnaval 2009 acabarà dimecres 25 de febrer, dimecres de cendra, amb l'Enterro del rei Carnestoltes. Començarà a les 8 del vespre a la Plaça Mercat i s'anirà fins a la riera Sant Domènec, on es llegirà el testament, i es farà la crema i la sardinada.

Ràdio Canet en directe

L'emissora local de ràdio (107.6 fm) retransmetrà, en directe, els actes següents:

  • Rua infantil
  • Arribo
  • Rua de Carnaval
  • L'enterro

Consulteu el detall de tots els actes a l'apartat de l'agenda

^