ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Millores al Pavelló d'esports
PUBLICAT Dilluns, 02.02.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pavelló d'esports

L'Àrea d'Esports ha dut a terme, durant les darreres setmanes, treballs d'arranjament de diversos espais i elements del Pavelló esportiu.

L'actuació més destacada ha estat la restauració del parquet de la pista interior, que ha tingut un cost de poc més de 19.000 euros euros i que ha dut a terme una empresa externa, Disseny TEA 3. El parquet ha quedat com nou, s'ha polit, afinat i s'hi ha aplicat un vernís antilliscant, apte per a la pràctica dels esports que s'hi duen a terme, que són bàsquet, futbol sala i patinatge artístic sobre rodes.

Pista Pavelló esportiu A més a més del parquet s'han fet altres actuacions en aquest equipament municipal, com ara la pintura de parets o baranes tant del Pavelló com de la pista d'hoquei.  I s'ha aprofitat per arreglar cops i altres desperfectes que el pas del temps i l'ús continuat de les instal·lacions ocasionen.  Aquestes feines s'han fet des del propi Ajuntament, a través de la contractació d'un operari, gràcies als Plans Ocupacionals que els ajuntaments poden sol·licitar al Departament de Treball.

També s'han reparat cistelles de bàsquet, les grades de la pista d'hoquei i altres elements com rajoles dels vestidors, cops en els murs de la pista, forats al paviment o alguns focus de les pistes que estaven malmesos.

El Pavelló d'esports és obert cada dia. Habitualment hi entrenen els diferents equips dels clubs de futbol sala, bàsquet, patinatge artístic i hoquei patins. En total, prop de 400 nens i nenes de diverses edats. I hi hem d'afegir els alumnes de primària i de secundària del Col·legi Yglesias, que fan al Pavelló les classes d'educació física.

^