ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El president de la Diputació visita Canet
PUBLICAT Dijous, 15.01.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita president Diputació

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, ha estat aquest matí a Canet. Es tractava d'una visita concertada des de feia setmanes amb l'alcalde Joaquim Mas, ja que el president volia conèixer de primera mà l'estat de diverses obres al nostre poble.  L'acompanyaven el diputat i alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor i el gerent de la Diputació, Antoni Montseny.

Han estat rebuts a les 12 del migdia per l'alcalde i regidors i regidores de l'Ajuntament. L'alcalde li ha explicat el programa de la visita i li ha fet obsequi de diversos llibres relacionats amb el nostre poble. Després de signar al llibre d'Honor de l'Ajuntament, s'han desplaçat fins a la plaça Universitat per poder veure l'estat de les obres d'aquest nou espai al centre del poble. Aquesta obra s'està construint en un terreny cedit per la Diputació a l'Ajuntament. A més a més de la plaça s'hi ha ubicat l'aparcament públic i el CAP que va entrar en funcionament al novembre passat. L'alcalde ha volgut que el president veiés com ha quedat aquest nou equipament i hi han fet una visita llampec que no estava prevista a l'ordre del dia.

Visita president Diputació La següent aturada ha estat a Els Garrofers, el centre per a persones amb disminució que fa encara no dos mesos que ha començat a construir-se. L'Ajuntament compta, per a la seva construcció, amb un ajut econòmic de la Generalitat. El president de la Diputació s'ha compromès a col·laborar-hi a l'hora de posar-lo en funcionament. En unes declaracions a Ràdio Canet, fetes a peu d'aquesta obra, el president ha manifestat que la Diputació ha retallat pressupost aquest 2009, però que les àrees de Benestar Social i Promoció Econòmica i Ocupació són les dues úniques que han augmentat la dotació pressupostària respecte l'any passat.

La darrera visita ha estat al complex esportiu situat al polígon industrial Can Misser. Allà la comitiva s'ha passejat per l'interior de la piscina i el gimnàs, entrant a la sala de màquines cardiovasculars i de tonificació i a les sales d'activitats dirigides. Joaquim Mas ha explicat a Antoni Fogué el projecte de la futura zona esportiva, que inclourà més instal·lacions i espais per a la pràctica de diferents disciplines esportives.

La visita ha acabat amb un dinar al restaurant Casa Roura, l'edifici modernista construït per Domènech i Montaner situat a la riera Sant Domènec.

La darrera visita d'Antoni Fogué a Canet va ser l'abril de 2008. Ho feia com a diputat de l'Àrea de Coordinació i Govern Local, just el dia en què deixava aquest càrrec per ser nomenat president de la Diputació de Barcelona. Era a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica en Teixits de Punt per presidir la comissió de seguiment del projecte de reconversió de l'Escola en un centre de recerca i innovació tecnològica.

^