ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èxit participatiu al Mercat d'hivern d'intercanvi, venda de segona mà i col·leccionisme
i 3a Trobada de plaques de cava
PUBLICAT Dimarts, 13.01.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Després de molts dies de mal temps amb pluja i fred, el diumenge 11 de gener va ser un dia assolellat que convidava a passejar i sortir de casa. Com a la riera Sant Domènec es feia  el Mercat d'hivern d'intercanvi, venda de segona mà i col·leccionisme junt amb la 3a trobada d'intercanvi de plaques de cava es va aplegar molt públic interessat en els productes que s´hi exposaven tant per intercanviar com per vendre de segona mà.

Mercat d'intercanvi d'hivern 2009L´èxit no va ser només de públic, van haver també molts paradistes que volien intercanviar i vendre. 15 parades estaven dedicades a la 2a mà i altres 15 a les plaques de cava.

A la 3a trobada de plaques de cava es van distribuir lots de dues ampolles de cava amb les plaques de les col·leccions Divinitats egípcies i Meravelles del mon. Es va ampliar la col·lecció Canet Modernista amb dues pirules en color amb la reproducció del drac modernista que corona la façana de la Biblioteca P. Gual i Pujadas.

Us recordem que fem 4 Mercats l'any, i que hi pot participar qualsevol persona que hi vulgui portar els seus objectes (llibres, cd's, roba, sabates, objectes de decoració, joguines, mobles, etc.) per tal de bescanviar-los per altres objectes o bé vendre'ls de segona mà. Es tracta de donar un nou ús a objectes que encara poden ser aprofitats. És divertit, engrescador i ens ajuda a fer de la nostra, una societat més sostenible...

Per tenir un espai on exposar els vostres objectes només heu de posar-vos en contacte amb l´Àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament, telèfon: 93 794 39 40, a/e: mediambient@canetdemar.cat
 

Calendari de Mercats previstos per l'any 2009:


26 d'abrilMercat de primavera
12 de juliolMercat d'estiu
18 d'octubreMercat de tardor
^