ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més de 6.000 persones han visitat la Casa museu durant el 2008
PUBLICAT Divendres, 09.01.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Casa museu setembre 08

La Casa museu ha comptabilitzat, durant l'any 2008, l'entrada de 6.363 persones. Aquesta és una excel·lent notícia i més tenint en compte que durant més de quatre mesos la Masia Rocosa va estar tancada per obres de millora i, per tant, no va rebre visites.  En total s'han ingressat, per aquest concepte, 3.938 euros.

A les més de sis mil persones comptabilitzades encara s'hi hauria d'afegir, per exemple, les consultes de turistes estrangers a l'Oficina de Turisme, ubicada a l'entrada de la Casa museu i també els qui s'han acostat fins al Supemercat d'art aquest Nadal que acabem de passar.

Ruta Casa museu S'han fet 72 rutes, a les quals han assistit 1.916 persones. Les rutes són variades. La més habitual i sol·licitada és la modernista, però també es fa la ruta de la natura, la de la indústria, la dels indians i la dels pescadors. Hi ha hagut 26 visites de grups escolars i els responsables de la Casa museu s'han traslladat en tres ocasions als centres per fer un taller sobre la música a Canet i el modernisme com a fet social i artístic. 

Les jornades de portes obertes han omplert a vessar, en algunes ocasions, la Casa, com ara durant la I Fira Mercat Modernista, celebrada al setembre.

Les exposicions han estat, un any més, nombroses i variades. N'hi ha hagut 9:

  • Drets humans a la ciutat
  • Exposició sobre civisme: Gràcies, fem un bon equip
  • Pintures amb canya i tinta xinesa de Joan Mataró
  • II Triennal d'Arquitectura del Maresme - XI Premis Puig i Cadafalch
  • Exposició de les obres del VIII concurs de pintura golfa
  • Nou rutes modernistes
  • VII Exposició de bonsaris
  • Motius marians i mariners

Amb motiu del centenari del Palau de la Música Catalana, obra de Lluís Domènech i Montaner, la Casa museu va organitzar dues sortides obertes a tothom. Hi van anar una seixantena de persones.

A més a més, les diferents àrees de l'Ajuntament i entitats i associacions locals han utilitzat les instal·lacions per a fer-hi actes i conferències diverses.

I la Casa museu ha estat part activa d'esdeveniments locals com la Mostra d'Entitats, la passejada nocturna per la història de Canet, la Fira Mercat Modernista ... El seu personal és peça clau en l'organització i el desenvolupament d'aquests esdeveniments locals de gran envergadura.

^