ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festes de Nadal a Canet de Mar
Tornen les cançons dels Pastorets
PUBLICAT Dijous, 11.12.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cançoner de Nadal 2008 2009

Aquests dies s'ha repartit a totes les cases de Canet un nou cançoner de Nadal. Al seu interior hi trobareu la segona part de les partitures dels pastorets l'Estel de Natzaret. L'any passat vam poder cantar la primera part i ara, aquest 2008, trobarem al cançoner totes les lletres de la part final dels pastorets.

El cançoner és el programa de les Festes de Nadal. Hi ha detallats tots els actes, des de primers de desembre fins a Reis. També les visites institucionals que l'alcalde Joaquim Mas i els regidors i les regidores del consistori han fet  a les escoles i les residències de gent gran del poble.

Nadal 2008. Fira d'artesania El dia 6, coincidint amb la Fira d'Artesania,  es van encendre els llums de Nadal al carrer. La nova marca de poble, l'és Canet il·lumina la riera Sant Domènec i ho farà durant totes les festes.

Els centres docents i musicals faran audicions i cantades de nadales per a pares, mares i familiars. A la Sala municipal trobareu l'exposició col·lectiva de Nadal i a la Casa museu una nova edició del Supermercat d'art. Els Pastorets es representen aquest Nadal els dies 28 de desembre i 4 de gener i el ball està assegurat amb la revetlla del dia 13 i el ball de Cap d'Any de la nit del 31 a l'1. El dia 31 al migdia, podeu sintonitzar Ràdio Canet per escoltar el missatge de Cap d'Any de l'alcalde Joaquim Mas.

Els més petits poden donar menjar al Tió, menjar ells xocolata a la riera Sant Domènec, fer el pessebre a la plaça Macià, donar la carta al patge reial, anar al parc de Nadal i participar als tallers que es faran a Vil·la Flora la setmana del 29 de desembre.

Torna el memorial Jaume Dotras i l'Orfeó ens oferirà, també un any més, el tradicional concert de Nadal. I missa del gall i ressopó, les 12 campanades, cavalcada de Reis ...


Consulteu l'agenda del web el detall de tots i cadascun dels actes d'aquestes festes de Nadal al nostre poble.

Horaris de les dependències municipals durant les festes

La Casa museu tanca alguns dies per les Festes

Nadal de fires

Els dies 24 i 31 de desembre no hi ha recollida d'escombraries

Us recordem que podeu enviar-nos fotografies d'actes públics. Les guardarem a l'Arxiu municipal i les publicarem als diferents canals de comunicació municipals. canetdemar@canetdemar.cat

^