ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament dóna bosses compostables a la població
Campanya informativa sobre la matèria orgànica
PUBLICAT Dimecres, 07.05.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

campanya matèria orgànica Medi Ambient està repartint, aquests dies a totes les cases de Canet, paquets de bosses compostables, acompanyades d'un díptic amb informació sobre el reciclatge de la matèria orgànica.

Es tracta d'una campanya que pretén conscienciar les famílies sobre la importància que té, per al medi ambient, la recollida selectiva de la matèria orgànica. Tot torna a la terra, si en fem una bona separació. En tres anys, Canet ha recollit selectivament 4.597 tones de matèria orgànica, que s'ha convertit en compost. Això equival a més de 100 kg per habitant en un any, més del doble que la resta de municipis de Catalunya.

Som capdavanters gràcies a la bona resposta de la població. Per això, l'eslògan de la campanya és El teu esforç dóna fruits.

Amb el díptic es dóna a les famílies un paquet de bosses compostables, és a dir, que poden anar amb la matèria orgànica per tornar-se a reciclar.
Com que aquesta campanya coincideix amb el repartiment dels equips d'estalvi d'aigua, les persones que vénen fins a l'Ajuntament a recollir l'equip, poden emportar-se la bossa compostable i així no s'han d'esperar a què l'Ajuntament els la reparteixi.
Aquestes bosses es poden trobar als comerços. Utilitzant-les, facilitem el procés de reciclatge i el compost resultant és de millor qualitat.

La campanya El teu esforç dóna fruits compta amb el suport de l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

^