ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Jornada participativa per debatre el Canet del futur
En el marc de la Beca d'Investigació Raimon Bonal
PUBLICAT Dilluns, 25.02.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El passat dissabte 16 de febrer una vintena de ciutadans i ciutadanes de Canet, d´àmbit polític, econòmic, associatiu i no associats van participar a l´Escola de Teixits de Punt en la jornada “Canet de Mar, una mirada al futur”. La jornada forma part d´una recerca amb el mateix nom, que des de setembre de 2006 està desenvolupant la politòloga Laia Monterde Mulet, en el marc de la Beca d´Investigació Local Raimon Bonal i de Falgàs. La recerca pretén conèixer els possibles escenaris de Canet a nivell social, econòmic i territorial en un futur proper d'entre 5-10 anys.

Jornada participativa Durant la jornada es van presentar els primers resultats de l´estudi basats en anàlisis estadístiques i gairebé 30 entrevistes a diferents agents de Canet. A continuació, es van presentar 4 escenaris  per al municipi: Residencial, Industrial- Tecnològic, Terciari- Cultural i Mixt. Els i les participants es van dividir en grups i durant una hora van estar discutint sobre les oportunitats i amenaces d´apostar per cadascun dels escenaris. Finalment, es va consensuar quin és l´escenari cap on tendeix Canet i es va fer una aproximació de l´escenari on seria desitjable arribar.

Les aportacions que es van fer a la jornada va ser molt fructíferes i interessants, i quedaran reflectides en els  resultats de l´estudi, que es presentaran pels volts de Sant Jordi de 2008.

^