ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cultura programa un cicle de cinema infantil
PUBLICAT Dilluns, 11.02.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell Wallace i Gromit Aquest dissabte 16 de febrer, s'inicia, amb la pel·lícula Wallace i Gromit, la maledicció de les verdures, un nou projecte promogut per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament. Es tracta d'un cicle de cinema familiar, amb el qual es pretén consolidar una oferta lúdica i cultural que doni una sortida més a les famílies a l'hora de gaudir del seu temps de lleure al poble.

S'han programat 9 sessions de cinema, totes elles amb la projecció de pel.lícules per a tots els públics. Es fan a l'envelat de Vil.la Flora i s'hi podran veure tant pel.lícules clarament comercials, com films no tant coneguts però amb molt d'aprofitament didàctic.

Per fer-ho, des de l'Àrea de Cultura s'ha contractat l'Associació Cultural de Granollers, entitat del Vallès Oriental, que té més de 50 anys d'història i que es dedica a la promoció d'activitats vinculades amb la formació, la difusió, la creació i la investigació. Amb un cost de 1.184 euros per sessió, l'Ajuntament ens oferirà una pel·lícula mensual fins al mes d'octubre.

El cost per a les famílies serà de 3 euros per nen, tenint en compte que un adult acompanyant no paga. Per als nens fins a 4 anys, és gratuït.

El dissabte 16 veurem la primera pel·lícula, Wallace i Gromit, la maledicció de les verdures, a les 6 de la tarda a l'envelat de Vil·la Flora.

^