Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Un llibre per una rialla
PUBLICAT Divendres, 01.02.2008

La Biblioteca amb GEA XXI, un llibre per una rialla és el nom triat per a la campanya que vol, un cop més, recollir la solidaritat dels canetencs; en aquest cas, a canvi d'un llibre.

L'entitat humanitària GEA XXI i la Biblioteca P. Gual i Pujadas col.laboren conjuntament en aquesta campanya. L'equipament cultural cedeix llibres a l'entitat local perquè aquests puguin recollir diners posant-los a la venda.

Per fer-ho s'ha triat el segon i el quart dissabte de mes. Són els dos dies que es fa l'Hora del conte a la Biblioteca. Els llibres es vendran al vestíbul de la Biblioteca, a partir de les 10 del matí i fins, aproximadament, la una de la tarda.  El primer dia en què es farà és el dissabte 9 de febrer.

Els diners recollits serviran per finançar projectes que la Fundació Vicenç Ferrer té engegats a l'Índia. Com diu la campanya, cada llibre servirà per portar una rialla cap als nens i les nenes d'aquell país.

GEA XXI a la Fira de Santa Llúcia Coneix GEA XXI
L'entitat humanitària participa sempre a les fires i mostres locals. Amb la venda dels seus productes poden finançar projectes d'ajuda i cooperació