ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca col.labora amb l'entitat humanitària GEA XXI
Un llibre per una rialla
PUBLICAT Divendres, 01.02.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Biblioteca amb GEA XXI, un llibre per una rialla és el nom triat per a la campanya que vol, un cop més, recollir la solidaritat dels canetencs; en aquest cas, a canvi d'un llibre.

L'entitat humanitària GEA XXI i la Biblioteca P. Gual i Pujadas col.laboren conjuntament en aquesta campanya. L'equipament cultural cedeix llibres a l'entitat local perquè aquests puguin recollir diners posant-los a la venda.

Per fer-ho s'ha triat el segon i el quart dissabte de mes. Són els dos dies que es fa l'Hora del conte a la Biblioteca. Els llibres es vendran al vestíbul de la Biblioteca, a partir de les 10 del matí i fins, aproximadament, la una de la tarda.  El primer dia en què es farà és el dissabte 9 de febrer.

Els diners recollits serviran per finançar projectes que la Fundació Vicenç Ferrer té engegats a l'Índia. Com diu la campanya, cada llibre servirà per portar una rialla cap als nens i les nenes d'aquell país.

GEA XXI a la Fira de Santa Llúcia Coneix GEA XXI
L'entitat humanitària participa sempre a les fires i mostres locals. Amb la venda dels seus productes poden finançar projectes d'ajuda i cooperació

^