ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cultura convoca una nova edició de la Beca Raimon Bonal
4a edició de la beca d'investigació local
PUBLICAT Dimecres, 02.01.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest any 2008 es convoca la quarta edició d'aquesta beca, que vol promoure la investigació sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, etc.) que estigui vinculada directament amb Canet de Mar.

La beca d´investigació local va ser una idea promoguda per un grup de canetencs que volien retre un homenatge al sociòleg Raimon Bonal, després de la seva sobtada mort al gener de 2001. L'Ajuntament de Canet de Mar va recollir la iniciativa popular i va convocar la beca Raimon Bonal i de Falgàs. La primera edició va ser l'any 2002.

La beca es fa cada dos anys i està dotada amb 4.808 euros.

Cal presentar el plantejament d´un projecte d´investigació on consti l´objecte d´estudi, les principals hipòtesis, els mètodes d´investigació previstos i una bibliografia bàsica de referència.

Els projectes concursants s´han de presentar entre l'1 de febrer i el 31 de març de 2008 al registre de l´Ajuntament. La dotació de la beca no es dividirà entre dos treballs de recerca diferents.

L'acta amb el veredicte de la Comissió es farà pública en el termini màxim de dos mesos. El treball d'investigació s´haurà de presentar en el termini d´un any a partir de la concessió de la Beca.

Per accedir a les bases de la Beca, cliqueu aquí

informació relacionada

^