ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca es disculpa per la suspensió de la nit de Bibliobar
PUBLICAT Dimecres, 22.08.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Dijous passat, 16 d'agost, la Biblioteca P.Gual i Pujadas i l'Hostalet de Canet havien preparat la nit de Bibliobar, una iniciativa que pretenia combinar la sortida nocturna a la zona dels bars de la riera amb la projecció d'un espectacle que oferia dansa, jazz i contes per adults.

A causa de problemes tècnics i logístics de la companyia que havia d'actuar, a la tarda es va decidir anul.lar la representació. Des de la Biblioteca es va informar Ràdio Canet i es van penjar notes que ho explicaven a l'interior de l'equipament, perquè ho llegissin els usuaris del centre.

Tot i així hi va haver persones que esperaven al vespre la representació i es lamentaven que s'hagués suspès. Des de la Biblioteca P.Gual i Pujadas lamenten la desinformació que hi va haver, motivada per la precipitació amb què es va haver de prendre la decisió i el poc temps per informar-ne.

La resta d'activitats previstes segueixen amb el calendari establert. Demà dijous 23, si el temps ho permet, es farà l'última sessió dels contes a la fresca. A les set de la tarda, a la plaça de la Biblioteca. A càrrec de Jordi Tonietti.

^