ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segona cursa d'orientació a Canet de Mar
Una divertida manera de fer esport i conèixer el poble
PUBLICAT Dimecres, 22.08.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El diumenge 9 de setembre es farà, per segon any consecutiu, la Cursa d'orientació de Canet de Mar.

Es tracta d'una divertida prova que ens farà voltar tot el poble seguint les indicacions d'un mapa secret que haurem de desxifrar. Hi haurà diferents nivells per tal que hi pugui participar tothom. 

Circuits
Es marcaran tres circuits d'acord amb els nivells:

  • Circuit 1 -C1- (llarg, nivell alt): per a federats
  • Circuit 2  -C2- (mig): per a gent iniciada i/o federats
  • Circuit 3 -C3- (curt): per a debutants i joves

atletaPremis
Les tres primeres persones que completin el mapa i per tant acabin el circuit tindran com a premi vitralls de Canet, els dolços fets pels pastissers del poble.

Sortida
La sortida la farà tothom des de la plaça 11 de Setembre. A les 10 del matí sortirà el C1. Desprès, amb intèrvals de 10 minuts sortiran els participants dels altres dos circuits (C2 i C3).

Inscripcions:

Per tal de tenir una bona previsió de mapes, cal inscripció prèvia. Ho podeu fer a través del correu electrònic o bé per telèfon: 659 07 53 05 (dilluns a divendres de 13.00 a 15.00 i de 19.00 a 24.00 hores // dissabte i diumenge tot el dia. Pregunteu per en Jordi). Si preferiu fer transferència, heu de fer un ingrés al compte 0124821 de La Caixa (pagament a tercers) i posar el vostre nom.
Inscripcions fins al 5 de setembre.

Preus:  Majors de 18 anys: 5 euros ; menors de 18 anys: 2 euros.

El partir del dia 6 i fins al mateix dia de la cursa també us hi podeu apuntar, però haureu de pagar 2 euros més.

L'organització de la Cursa d'orientació la fa l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Canet. Hi col.laboren la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, Grions Orientació, La Unió de Botiguers i Comerciants de Canet i Protecció Civil.

Les curses d'orientació són una modalitat que combina l'esport amb el lleure i la feina d'equip. A la de l'any passat a Canet hi van participar 150 persones. Consisteixen a trobar diferents fites amagades pel poble, en el cas de Canet, entre la platja i l'autopista. El guanyador és aquell que aconsegueix trobar més fites en menys temps.  Trobareu més informació sobre les curses d'orientació al web de Grions Orientació

^