ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet es guarneix amb obres gegants del Modernisme
A partir del 14 d'agost
PUBLICAT Dimecres, 08.08.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El pròxim dimarts 14 d'agost podreu veure com Canet es vesteix amb obres inspirades en el Modernisme. És tracta d'un projecte que ha nascut a partir d'una idea de l'artista local conegut internacionalment, Xavier Fernández Cruañas, que volia portar al carrer la pintura de gran format.

Escultura de Lluís Domènech i Montaner L'entitat local Cercle Artístic Canetenc se l'ha feta seva, optant en aquest cas per una representació del Modernisme.
Així doncs, hi haurà vuit obres de diferents disciplines artístiques d'aquest estil, que guarniran façanes de Canet. Els autors són Miquel Copons, Ramon Faucón, Josep Antoni Maynat, Gemma Martí i el propi Xavier Fernández.


L'Ajuntament de Canet, a través de l'Àrea de Cultura, els ha subvencionat el material utilitzat en les obres. Es tracta d'un treball fet a mà que sorprendrà vilatants i visitants durant les próximes setmanes. Serà un guarniment més per al poble, ara que s'acosta la celebració del jubileu de la Misericòrdia. De fet, s'ha decidit allargar l'exposició en el temps i deixar-la fins a la fi d'aquesta festa.

més

^