Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 25.04.2007

Mostra d'Entitats 2007 La Mostra d'Entitats ha estat, un any més, un èxit de participació. Els carrers s'han omplert a vessar, la tarda de dissabte i tot el diumenge d'aquest cap de setmana que acabem de deixar enrere.

Més de 70 estands i una vintena d'activitats programades i organitzades per l'Ajuntament i per les entitats i associacions locals.  El bon temps ens ha acompanyat, amb la qual cosa encara venia més de gust passejar i aturar-se en qualsevol dels punts de trobada ciutadana.
A l'estand de l'Ajuntament s'ha superat, amb escreix, el miler de visitants.  Les informacions més sol.licitades han estat l'estat de les obres del CAP, de la piscina, de l'Odèon i de la segona escola.  D'aquesta darrera s'ha pogut votar un nom, dels quatre proposats pels alumnes del CEIP Misericòrdia, el Centre d'Estudis Canetencs, el Consell Municipal Escolar i la Comissió de la segona escola. Medi Ambient ha estat l'àrea més activa quan a informació detallada. Hi hem pogut veure una nova màquina destructora de CD, els nous gots reutilitzables per a festes, contenidors d'envasos per la platja i un pràctic moneder fet amb brics de llet que els nens i les nenes podien elaborar i endur-se a casa.
La Casa museu, ha fet jornada de portes obertes i ha comptabilitzat 832 visitants.

Mostra d'Entitats 2007 Això pel que fa  a l'Ajuntament. Les entitats però no han parat. A part de les activitats que s'han anat repartint durant tot el cap de setmana, els estands han ofert informació diversa i variada sobre les seves activitats, els serveis i les novetats que tenen. Als estands dels partits polítics, en dates tan pròximes a les eleccions municipals, també hi hem vist un anar i venir constant de ciutadans. Avui ja sabem que a Canet es presenten sis formacions polítiques. Les llistes completes s'han publicat aquest dimecres 25 d'abril al Diari Oficial de la Província de Barcelona. Consulteu-lo al web de la Diputació de Barcelona

La cloenda ha servit, com altres anys, per fer públics els guanyadors del premi Canetencs de l'any, que s'atorga per votació popular a partir d'una iniciativa de tres mitjans de comunicació local, Ràdio Canet, Vilaweb Canet i la revista Àmbit. A títol individual ha guanyat el metge Antoni Beltran i com a col.lectiu l'Associació de dones Sàlvia.

Mostra d'Entitats 2007 L'activitat ha continuat dilluns, diada de Sant Jordi. Al matí l'alcalde Joaquim Mas i diversos regidors han rebut representants de les escoles a l'Ajuntament i els han fet l'aportació anual a la venda de roses que fan els centres. També s'ha visitat la Plaça Mercat i la riera Sant Domènec, on hi havia les parades de llibres i roses. Com també es fa cada any, han completat la jornada amb una visita a les residències d'avis Sant Roc, Miramar, Mar i Cel i a l'Hospital residència Guillem Mas.

La tarda ha estat per a la Cultura. Primer un conte i després la lectura dels veredictes del Premi Bonal i del Concurs literari Sant Jordi i la presentació del  carnet d'usuari d'El Punti. La jornada ha acabat amb la presentació de les parelles lingüístiques que s'han format aquest any.