ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Milers de persones surten al carrer per la Mostra d'Entitats
PUBLICAT Dimecres, 25.04.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Mostra d'Entitats 2007 La Mostra d'Entitats ha estat, un any més, un èxit de participació. Els carrers s'han omplert a vessar, la tarda de dissabte i tot el diumenge d'aquest cap de setmana que acabem de deixar enrere.

Més de 70 estands i una vintena d'activitats programades i organitzades per l'Ajuntament i per les entitats i associacions locals.  El bon temps ens ha acompanyat, amb la qual cosa encara venia més de gust passejar i aturar-se en qualsevol dels punts de trobada ciutadana.
A l'estand de l'Ajuntament s'ha superat, amb escreix, el miler de visitants.  Les informacions més sol.licitades han estat l'estat de les obres del CAP, de la piscina, de l'Odèon i de la segona escola.  D'aquesta darrera s'ha pogut votar un nom, dels quatre proposats pels alumnes del CEIP Misericòrdia, el Centre d'Estudis Canetencs, el Consell Municipal Escolar i la Comissió de la segona escola. Medi Ambient ha estat l'àrea més activa quan a informació detallada. Hi hem pogut veure una nova màquina destructora de CD, els nous gots reutilitzables per a festes, contenidors d'envasos per la platja i un pràctic moneder fet amb brics de llet que els nens i les nenes podien elaborar i endur-se a casa.
La Casa museu, ha fet jornada de portes obertes i ha comptabilitzat 832 visitants.

Mostra d'Entitats 2007 Això pel que fa  a l'Ajuntament. Les entitats però no han parat. A part de les activitats que s'han anat repartint durant tot el cap de setmana, els estands han ofert informació diversa i variada sobre les seves activitats, els serveis i les novetats que tenen. Als estands dels partits polítics, en dates tan pròximes a les eleccions municipals, també hi hem vist un anar i venir constant de ciutadans. Avui ja sabem que a Canet es presenten sis formacions polítiques. Les llistes completes s'han publicat aquest dimecres 25 d'abril al Diari Oficial de la Província de Barcelona. Consulteu-lo al web de la Diputació de Barcelona

La cloenda ha servit, com altres anys, per fer públics els guanyadors del premi Canetencs de l'any, que s'atorga per votació popular a partir d'una iniciativa de tres mitjans de comunicació local, Ràdio Canet, Vilaweb Canet i la revista Àmbit. A títol individual ha guanyat el metge Antoni Beltran i com a col.lectiu l'Associació de dones Sàlvia.

Mostra d'Entitats 2007 L'activitat ha continuat dilluns, diada de Sant Jordi. Al matí l'alcalde Joaquim Mas i diversos regidors han rebut representants de les escoles a l'Ajuntament i els han fet l'aportació anual a la venda de roses que fan els centres. També s'ha visitat la Plaça Mercat i la riera Sant Domènec, on hi havia les parades de llibres i roses. Com també es fa cada any, han completat la jornada amb una visita a les residències d'avis Sant Roc, Miramar, Mar i Cel i a l'Hospital residència Guillem Mas.

La tarda ha estat per a la Cultura. Primer un conte i després la lectura dels veredictes del Premi Bonal i del Concurs literari Sant Jordi i la presentació del  carnet d'usuari d'El Punti. La jornada ha acabat amb la presentació de les parelles lingüístiques que s'han format aquest any.

^