Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Del 27 de març al 18 d'abril
PUBLICAT Divendres, 23.03.2007

imatge Arxiu Municipal Ara fa dos mesos que l'Ajuntament va adquirir documentació de Canet que es trobava a l'arxiu particular de la família Cabanyes. Es tractava de 7 peces documentals, amb més de 2.600 pàgines.

Aquesta valuosa adquisició ha motivat l'Ajuntament a tirar endavant una exposició que reflecteixi la tasca de l'Arxiu Municipal, un equipament que fem entre tots i que vetlla per la recuperació i la conservació de la nostra història col.lectiva.

imatge exposició Arxiu municipal
L'exposició la podreu veure des d'aquest dimarts 27 de març, fins al dimecres 18 d'abril a la Casa museu Domènech i Montaner. Hi veurem gràficament un recull dels documents més representatius que són a l'Arxiu Municipal i que provenen de diverses fonts tant privades com públiques. Se'ns explicarà per què cal arxivar, la importància de fer donacions a l'Arxiu i en què consisteix la tasca de reconstrucció de la memòria local, que passa per una extensa feina d'investigació i difusió.


Les peces més valuoses de l'exposició seran els originals dels documents del fons Cabanyes, que podreu veure exposats a les vitrines de la Casa museu.


imatge exposició Arxiu Municipal

Exposició Fer arxiu: bocins d'història
Del 27 de març al 18 d'abril de 2007
Inauguració: dimarts 27 de març a les 19.00 hores
Horari: de dimarts a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dissabte de 10.00 a 14.00 hores