ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inauguració de l'exposició: Fer arxiu: bocins d'història
Del 27 de març al 18 d'abril
PUBLICAT Divendres, 23.03.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge Arxiu Municipal Ara fa dos mesos que l'Ajuntament va adquirir documentació de Canet que es trobava a l'arxiu particular de la família Cabanyes. Es tractava de 7 peces documentals, amb més de 2.600 pàgines.

Aquesta valuosa adquisició ha motivat l'Ajuntament a tirar endavant una exposició que reflecteixi la tasca de l'Arxiu Municipal, un equipament que fem entre tots i que vetlla per la recuperació i la conservació de la nostra història col.lectiva.

imatge exposició Arxiu municipal
L'exposició la podreu veure des d'aquest dimarts 27 de març, fins al dimecres 18 d'abril a la Casa museu Domènech i Montaner. Hi veurem gràficament un recull dels documents més representatius que són a l'Arxiu Municipal i que provenen de diverses fonts tant privades com públiques. Se'ns explicarà per què cal arxivar, la importància de fer donacions a l'Arxiu i en què consisteix la tasca de reconstrucció de la memòria local, que passa per una extensa feina d'investigació i difusió.


Les peces més valuoses de l'exposició seran els originals dels documents del fons Cabanyes, que podreu veure exposats a les vitrines de la Casa museu.


imatge exposició Arxiu Municipal

Exposició Fer arxiu: bocins d'història
Del 27 de març al 18 d'abril de 2007
Inauguració: dimarts 27 de març a les 19.00 hores
Horari: de dimarts a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dissabte de 10.00 a 14.00 hores
^