ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Del 5 al 18 de març, energies renovables a la riera Sant Domènec
PUBLICAT Divendres, 02.03.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge inexistent - Imatge inexistent  Durant 15 dies tindrem ubicat, a la riera Sant Domènec, un remolc on veurem com s'apliquen les energies solar i eòlica en un habitatge equipat amb aparells i electrodomèstics més usuals. Observarem quin ús racional i d'aprofitament se'n pot fer.

La mostra d'energies renovables és una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que arriba aquest març a Canet i que podrà veure tothom. L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Medi Ambient ha contactat amb totes les escoles de Canet per què els alumnes hi facin visites guiades amb monitors especialitzats.

El disseny de l'exposició s'ha pensat com una aplicació pedagògica de les energies renovables, amb un enfocament multidisciplinari que permet l'estudi i l'aprenentatge a alumnes de tots els nivells, des de primària fins a 1r i 2n d'ESO.

El programa inclou un material que desenvolupa la unitat didàctica amb un quadern de fitxes per a l'alumne i un quadern per al professor.

Ja hem dit però, que la mostra és oberta a tothom. L'horari en què la podeu visitar és:

- de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores
- dissabte i diumenge de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores

Les visites dels escolars s'han programat pels matins dels dies laborables.
Aquesta no és l'única iniciativa de l'Ajuntament adreçada als escolars. Medi Ambient també engega ara visites a la Deixalleria i als carrers de Canet per conèixer de primerà mà el funcionament de la neteja viària i del servei de jardineria.  Després hi haurà visites al litoral i a la zona de recuperació del medi natural, situat a la platja de Canet.  Promoció Econòmica, per la seva banda, acompanya aquests dies els alumnes de Canet a la Plaça Mercat, dins la campanya de la Diputació, El mercat em cuida.

^