ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest divendres es presenta el projecte definitiu de la piscina
PUBLICAT Dimarts, 12.12.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Al Ple d'aquest novembre s'ha aprovat definitivament el projecte de construcció de l'edifici d'equipaments esportius i hotel d'entitats.

Aquest divendres 15 de desembre, a les vuit del vespre a l'Escola Universitària de Texits de Punt tindrà lloc l'acte de presentació del projecte. Podrem veure gràficament com serà l'edifici, que constarà de dues piscines, jacuzzi, sauna i bany de vapor a la planta baixa i sales de musculació, cardiovascular, centre mèdic, bar i local social a la primera planta. L'obra es completarà amb un hotel d'entitats, perquè les diferents associacions del poble tinguin un espai on reunir-se  i muntar activitats.

imatge del projecte de la piscina La gestió d'aquest equipament serà mitjançant una concessió pública a una empresa privada, la mateixa que ha guanyat el concurs públic per fer la construcció. És l'empresa Construcciones Riera, SA. La presentació del divendres anirà a càrrec, a més a més dels responsables polítics de l'Ajuntament, dels tècnics i directius d'aquesta empresa.

A l'Escola de Teixits podrem veure també el divendres una exposició d'algunes de les màquines de la sala de manteniment físic i cardiovascular del futur equipament esportiu.

L'acte es clourà amb un refrigeri.


Presentació del projecte de la piscina municipal
Divendres 15 de desembre de 2006
A les 20.00 hores
A l'Escola Universitària de Teixits de Pun
^