Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 16.10.2024

El passat 14 d’octubre, l’Escola Misericòrdia de Canet de Mar va celebrar el seu 50è aniversari, commemorant així mig segle d'història educativa i compromís amb la comunitat. Fundada el 1974, l’escola ha estat un pilar fonamental per a moltes generacions de canetencs i canetenques, i enguany s'ha vestit de gala per celebrar aquesta efemèride tan especial.

L’acte commemoratiu va comptar amb la participació de tota la comunitat educativa, incloent alumnes, mestres i famílies, en una jornada plena d'activitats festives i records. Tot i que l’alcalde no va poder assistir a la celebració per motius de salud, els aplaudiments dels infants van fer arribar el seu escalf i suport, cosa que va agrair especialment en un missatge posterior. En aquest, va felicitar a totes les persones que formen part o han format part de la història de l’Escola Misericòrdia, i va expressar el seu desig de 50 anys més d’èxits per a aquest centre educatiu.

Des de l'Ajuntament, ens sumem a les felicitacions i donem tot el nostre suport a la comunitat educativa de l'Escola Misericòrdia en aquest moment tan significatiu.

Escola Misericòrdia 50 anys - foto cedida  Escola Misericòrdia - foto cedida