ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola Misericòrdia celebra el seu 50è aniversari amb una gran jornada festiva
PUBLICAT Dimecres, 16.10.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El passat 14 d’octubre, l’Escola Misericòrdia de Canet de Mar va celebrar el seu 50è aniversari, commemorant així mig segle d'història educativa i compromís amb la comunitat. Fundada el 1974, l’escola ha estat un pilar fonamental per a moltes generacions de canetencs i canetenques, i enguany s'ha vestit de gala per celebrar aquesta efemèride tan especial.

L’acte commemoratiu va comptar amb la participació de tota la comunitat educativa, incloent alumnes, mestres i famílies, en una jornada plena d'activitats festives i records. Tot i que l’alcalde no va poder assistir a la celebració per motius de salud, els aplaudiments dels infants van fer arribar el seu escalf i suport, cosa que va agrair especialment en un missatge posterior. En aquest, va felicitar a totes les persones que formen part o han format part de la història de l’Escola Misericòrdia, i va expressar el seu desig de 50 anys més d’èxits per a aquest centre educatiu.

Des de l'Ajuntament, ens sumem a les felicitacions i donem tot el nostre suport a la comunitat educativa de l'Escola Misericòrdia en aquest moment tan significatiu.

Escola Misericòrdia 50 anys - foto cedida  Escola Misericòrdia - foto cedida

^