ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
19-O Dia Mundial contra el càncer de mama
Taula informativa i primeres inscripcions a la Marxa de la Dona 2024
PUBLICAT Dimecres, 16.10.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Marxa de la Dona

Aquest dissabte és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. A la tarda, davant la Biblioteca, trobareu una taula informativa de la delegació de Canet de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), on podreu recollir informació, fer donatius, comprar algun detall solidari o inscriure-us a la Marxa de la Dona.

Enguany, de nou, unim esforços contra el càncer de mama i per a l’eliminació de la violència envers les dones: contra les lluites, no estàs sola!

Diumenge 24 de novembre al matí tindrà lloc la Marxa de la Dona, amb la qual Canet se sumarà als actes pel 19O (Dia Mundial contra el Càncer de Mama) i pel 25N (Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones). El total de l’import recollit amb les inscripcions a la marxa es lliuraran a l’AECC i es destinaran a la recerca d’aquesta malaltia i al suport a les persones que la pateixen.

El cap de setmana del 22 al 24 de novembre hi haurà activitats i actes diversos relacionats amb el 25N, us recomanem que poseu atenció a les properes actualitzacions.

Marxa de la dona 2024

Marxa de la dona 2024

Fitxer: Cartell_Canet_19_octubre.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 7.19 MB

^