ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
ENTITATS | El 30 d´octubre és el darrer dia per presentar la soŀlicitud de subvenció per al 2024
Les entitats ja poden presentar la documentació per demanar les subvencions d'aquest any
PUBLICAT Dilluns, 14.10.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Subvencions entitats associacions 24

L’Ajuntament ha obert la convocatòria d’enguany per a les subvencions de concurrència competitiva. En podran ser beneficiàries les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, sense ànim de lucre, que duguin a terme activitats, accions i projectes d’utilitat pública o d’interès social al municipi.

Aquest any l’Ajuntament hi ha destinat més de setanta-dos mil euros, que es reparteixen entre les àrees de Benestar Social i Família, Cultura, Ensenyament i Esports. Les entitats cal que compleixin els requisits generals i específics establerts a les bases, estiguin legalment constituïdes i comptin amb signatura digital pròpia de l’entitat (no de cap dels seus càrrecs).

El termini de presentació de soŀlicituds acaba a les 23 h 59 min 59 s del dimecres 30 d’octubre i tota la documentació es pot descarregar des de l’espai de la Finestreta digital del web de l’Ajuntament. El termini de presentació de les justificacions un cop atorgades les subvencions s’allargarà fins al 31 de gener del 2025.

La quantitat que l'Ajuntament destina aquest any a aquestes subvencions supera els 72mil euros i es reparteix de la manera següent:

Benestar Social: 10.000 euros

Cultura: 16.000 euros

Educació: 7.968 euros

Esports: 38.406,25 euros

Tota la documentació la trobareu a la Finestreta Digital.

 publicació

anunci al BOPB

anunci al BOPB

Fitxer: Anunci_al_BOPB.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 174.18 kB

^