ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fantàstica gala de la Nit de l'Esport de Canet de Mar
PUBLICAT Dissabte, 21.09.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nit de l'Esport

Recull d'matges de la Gala

 


La pluja que queia fora de l'envelat de Vil·la Flora, no ha deslluït gens la celebració de la Nit de l'Esport 2024 de Canet de Mar. Ha estat una gala a la qual ens han acompanyat autoritats de poblacions veïnes, federacions, entitats, esportistes i familiars i amics. 

Abans de començar qui ho volia podia fer-se fotografies al photocall esportiu que hi havia a l'entrada de l'envelat. Després, un cop dins, autoritats, nominats i families tenien lloc reservat a les primers files, d'un envelat que s'ha omplert de familiars i amics dels i les esportistes del nostre municipi. 

La gala, conduïda pel periodista Ferran Medina, ha comptat amb la participació de les escoles de dansa de Canet i del grup Canet Cultural. La coordinació de la gala ha estat a càrrec del regidor d'Esports, Joan Majó i de la regidora No Adscrita, Bea Oller. Junts han presentat diferents moments de la Nit i han explicat com ha anat el procés de nominació i votació de les persones i equips que han guanyat. El Premi, un skyline de Canet i del Maresme, obra de l'artista maresmenc Joan Rodés. 

En total, han votat 2.106 persones. Aquí teniu els noms de qui ha anat guanyant Premi a les diferents categories: 

 Millor tècnic local LÍDIA PÉREZ

Amb el Club Bàsquet Canet, la Lídia ha aconseguit que el seu equip sigui campió al nivell B2, Nivell C i del torneig organitzat pel Club Premini. També destaca pel seu paper a l'escola de bàsquet i a l'escoleta del Canet FC. 

 Millor esportista masculí -18JAN VERGÉS 

Jugador del Barça Infantil. En una sola temporada ha guanyat totes les competicions possibles: lliga, campionat d'Espanya de Clubs i la World Futsal Club, on va ser escollit MVP després de marcat 6 gols dels 7 que el seu equip va fer a la final. També és jugador de la Selecció Catalana Sub 14, amb qui va ser Campió d'Espanya. 

 Millor esportista masculí +18 IVAN ARANDA 

Jugador dels Dracs Club d'Esports Adaptat. Sostcampió d'Espanya de la Lliga Nacional. Campió de la Lliga Catalana, de la Copa Catalana, de la Supercopa Catalana i Sotscampió autonòmic de la Selecció Catalana. 

 Millor esportista masculí +45ANTONIO HERNÁNDEZ 

Atleta campió de Catalunya de relleus mixtos 4x1500 i 3r a la prova individual del Campionat de Catalunya de Cross. 1r al Campionat de relleus mixtos 4x200 i a la categoria 800 llisos del Campionat de Catalunya de pista coberta. 

  Millor esportista femenina -18 JORDINA CHACÓN i IRINA TORRUS 

Han quedat primeres a la rutina combinada de natació artística i en suma total per equips en figures del Campionat d'Espanya promoció. Segones en equip lliure al Campionat d'Espanya promoció i de la suma general de clubs al mateix campionat. Terceres en rutina combinada al Campionat de Catalunya. 

  millor esportista femenina +18 MARTA PERA 

Campiona de la Lliga Mediterrània de Horseball amb el Club Banyoles. Sostcampiona d'Espanya i Campiona de la Lliga Catalana. TAmbé s'ha classificat per jugar la Champions League de Horseball que fa a Le Mans (França) i ha estat preseleccionada per a la Selecció Espanyola per representar Espanya al Mundial d'Argentina del 2025.

 Millor esportista femenina +45CARMEN M. PÉREZ

Atleta que ha aconseguit 7 medalles d'or. 3a d'Espanya de pista coberta en 3000m marxa. Campiona de Catalunya de relleus mixte de cros, de 10.000m de marxa en ruta, 10.000m de marxa a l'aire lliure, 3000m marxa i de relleus 4x200 Pista coberta, de relleus 4x400 aire lliure mixte, relleus en pista aire lliure (cremallera) i Subcampiona de Catalunya de 5000m aire lliure. 

 millor equip local CANET FS SÈNIOR

L'equip de Futbol Sala ha aconseguit mantenir-se per tercer any consecutiu jugant a 2a divisió B de Futbol Sala RFEF. 10 dels seus 14 jugadors del sènior són de Canet. 

 millor esportista de Canet amb projecció exterior FREEKE SUPER 

Aqueta nedadora ha guanyat medalles d'or al Campionat de Catalunya amb la Selecció Catalana. Reconeguda millor marca catalana en 50 esquena en piscina curta i 5 medalles al Campionat de Catalunya. Ha tingut 8 mínimes individuals, de les quals podia escollir 5 i un relleu pel Campionat d'Espanya. 

 premi a la millor trajectòria JOAN PORCAR

L'any 1982 va debutar al Ral·li Dakar on ha participat en motos i en cotxes. La seva millor classificació va ser la 8a posició del rànquing. Ha participat 4 vegades a les 24 hores de Montjuïc i en campionats d'Espanya i Raids africans. Ha dut a terme regates pel Mediterrani i l'Altàntic. Responsable del Dakar a Espanya i Portugal, en Joan ha creat la Marató de Barcelona i la curs Titan Desert. Des de l'any 2010, és president de l'Associació Catalana de la Indústria de l'Esport. 

 mencions especials Als jugadors canetencs de l'Arenys Vòlei ENRIC LLAUGER, ALBERT MARRUGAT i MARC RELOÑO. 

Als organitzadors de la Cursa "La Kanetenca"

 premis esportistes comarcals Millor esportista masculí del Maresme: RICKY RUBIO -bàsquet-
Accèssit: KHYZER HAYAT -muay thai-

Millor esportista femenina del Maresme: PAULA FONTRODONA  -patinatge artístic-
Accèssit: NATALIE FRANCESCA -boxa-

La gala ha acabat amb agraïments a totes les persones i serveis que han fet possible aquesta gala i amb una foto de família d'autoritats i premiats i premiades. 

Nominats 

^