Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 26.08.2024
ajuts activitats extraescolars 2024

L’Ajuntament de Canet de Mar us informa de la convocatòria dels ajuts per activitats extraescolars per el curs 2024-2025.

Es poden demanar fins el 30 de setembre del 2024.


Fins el 30 de setembre del 2024, està oberta aquesta convocatòria que fa l'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Educació. Es tracta d'ajuts per a famílies amb infants, adolescents i joves fins a 18 anys que els matriculin a activitats extraescolars i complementàries.

Per tal de fomentar projectes/activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat:

- Promoure l’oferta d’activitats educatives i complementàries fora de l’horari escolar organitzades per les AFA i altres entitats del municipi i que facilitin la participació d’infants i joves per tal de potenciar-ne el desenvolupament integral.

- Fomentar el treball preventiu amb infants i joves amb risc de fracàs escolar i que facin atenció a les problemàtiques socials i/o econòmiques que l’acompanyen.

 RequisitsEls requisits de les persones beneficiàries i la forma d’acreditar-los els trobareu detallats a les bases redactades per l'Àrea d'Educació:

Bases Ajuts Extraescolars 24

Bases Ajuts Extraescolars 24

Fitxer: Info_ajuts_extraescolars.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 115.44 kB

 Termini i presentació de sol·licituds Les sol·licituds es poden  presentar fins el 30 de setembre del 2024 preferentment de manera telemàtica o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al carrer Ample, 11.

Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a Regidoria d’Educació a Vil·la Flora 93 795 4625

  DocumentsModel de sol·licitud

Cartell Ajuts Extraescolars 24 jpg