ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local frustra una nova ocupació
PUBLICAT Dimecres, 21.08.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

policia local

Aquest diumenge 18 d’agost a la matinada, la Policia Local ha evitat l’ocupació d’un habitatge al carrer Saüc de Canet de Mar. Amb aquesta, ja son dues les ocupacions que ha aconseguit frustrar la Policia Local durant aquest mes d’agost.

A partir de la informació i la col·laboració dels veïns de la zona, la policia es va personar en aquest immoble i van poder desallotjar a la persona que l’estava ocupant.

Aquest passat cap de setmana, també es va rebre avís sobre l’ocupació d’una nau industrial situada al carrer Revalet, que també comunica amb el Passeig de la Misericòrdia i la Riera del Pinar. Immediatament, els agents es van personar a la zona i van accedir a la nau on no hi van detectar la presència de cap persona. Tanmateix, des de la Policia Local es va intensificar la vigilància en aquesta zona. Finalment, el passat dilluns 19 d’agost, la policia va accedir a l’espai on va poder desallotjar i identificar a un total de quatre persones

Un cop més, des de l’Ajuntament de Canet i la Policia Local de Canet de Mar, volem agrair a la ciutadania la seva implicació i col·laboració amb les autoritats policials en la lluita contra els actes delictius i incívics. Recordem que, en cas de detectar que s’està produint algun fet delictiu, podeu contactar amb la comissaria a través del telèfon 93 794 00 88.

^