ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les tasques de renovació de la gespa del camp de futbol municipal
Aquest dimecres 31 de juliol, van començar les tasques de renovació de la gespa del camp de futbol.
PUBLICAT Dijous, 01.08.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canvi de Gespa

Aquesta actuació és la segona, i darrera, fase del projecte de millora d'aquest equipament esportiu municipal.

Aquesta última actuació consisteix, d'una banda, en extreure la gespa artificial dels dos camps i substituir-la per una de nova, un cop s'hagi comprovat que el terreny es troba en bon estat. Per altra banda, també s'arranjarà un tram de canonada per al subministrament del dipòsit d'aigües. Aquestes actuacions es faran per un cost de 228.040.99 euros.

Recordem que, avui en dia, transcorreguts 13 anys des de la seva col·locació i amb l'intens ús que ha tingut el camp, la gespa presentava unes condicions de practicabilitat que feien necessària una intervenció per substituir aquest paviment esportiu i adequar-lo a unes necessitats que garanteixin un rendiment esportiu adequat, així com la millora de les prestacions esportives del sòl.

Les tasques de substitució de la gespa i l'arranjament de la canonada s'han realitzat un cop finalitzat el campus d'estiu organitzat per l'Entitat Canet FC i s'eCanvi de Gespastima que aquests treballs estiguin enllestits en quatre o sis setmanes aproximadament.

El passat mes de juny, es va realitzar la primera fase del projecte que va consistir en la substitució de l'enllumenat d'halogenurs metàl·lics per llums LED que, a part d'aportar una major qualitat d'enllumenat, reduirà considerablement el consum elèctric d'aquest espai. Aquesta actuació va tenir un cost de 68.469, 91 euros.


^