ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament encarrega la redacció del projecte tècnic per instal·lar el nou pas semafòric de l'Avinguda Maresme
PUBLICAT Dimecres, 31.07.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Servei Territorial de Carreteres de Barcelona ha donat llum verda a la proposta, presentada per l’Ajuntament de Canet de Mar, per a la instal·lació d’un nou pas de vianants semaforitzat a la N-II, a l’alçada de l’Avinguda Maresme (punt quilomètric 659+000).

Davant la necessitat de millorar la connectivitat dels veïns de l’Avinguda Maresme amb el centre històric i comercial del poble, l’Ajuntament ha contractat a l’empresa Urbimec Engineering Consultancy, S.L. els treballs de redacció del projecte tècnic d’aquest nou pas semafòric que haurà de ser aprovat pel Servei Territorial de Carreteres abans de poder licitar les obres corresponents.

El projecte ja es troba en fase de redacció i, a més del nou pas de vianants semaforitzat, també preveu la urbanització del tram est de la vorera confrontant amb el càmping Victòria, per tal de que aquest nou pas quedi connectat amb la vorera preexistent provinent de la Ronda St. Elm. També es preveu la reconstrucció del gual de vianants de l’Avinguda Maresme que connecta cap a la platja, per tal de fer-lo accessible.

Projecte semàfor Av. Maresme

Una vegada redactat i aprovat el preceptiu projecte, es procedirà a la licitació de les obres. S’estima que la licitació s’efectuï durant aquest 2024, perquè les obres es puguin realitzar abans de la propera temporada d’estiu 2025. Amb tot, es preveu que les futures actuacions  donin lloc a una important millora de la permeabilitat en aquest tram de la carretera N-II, reforçant les connexions del barri de l’Avinguda Maresme amb la resta del municipi.

 Posada en marxa del semàfor del Club Vela 

Semàfor instal·latAquest divendres 2 d’agost es preveu la posada en funcionament del nou pas de vianants semaforitzat ubicat a la carretera N-II, davant de l’edifici del Club de Vela (punt quilomètric 660+600 ). Les obres es van adjudicar a l’empresa Catalana de Treballs i Obres, SL, qui ha realitzat els treballs dins el termini establert en 2 mesos. Les actuacions han tingut un cost de 60.379,00 Euros, IVA inclòs i han estat 100% subvencionades pel Servei Català de Trànsit a través de les “Subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà”.

^