ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Diumenge
29.12.2024
12:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
La Motxilla de l´Ada, Cia. Teatre al Detall 20 anys amb La Tresca i la Verdesca
Trilogia de les Nenes Valentes

Teatre familiar transformador

La motxilla de l'Ada parla de la valentia per mostrar la pròpia identitat i explica la història d'un trànsit. Aquesta és també, i sobretot, una història d'amor incondicional d'uns pares cap a la seva filla.
És la història d'una motxilla: la motxilla de l'Adam. Una motxilla que cada cop pesava més, i pesava tant i tant que ja no li permetia surar, enfonsant- el dins del seu propi mar.
És la història de l'Ada que va anar de colònies i va decidir desfer-se de la motxilla i de la m del seu nom per poder ser ella mateixa. La història d'uns pares que han perdut la m de manies i han decidit acompanyar la seva filla per un camí gens fàcil.

Lloc
TMC Odèon
Durada
75 minuts
Organitza
TMC
Preu
taquilla:6€, anticipada:5 €,  Abonament 3FA (3 espectacles de 6 € a 10 €)
Tipus d'acte
Infantils
Text: Jordi Palet / Direcció Joan M. Segu- ra Bernadas / Escenografia Víctor Peral- ta / Il·lustracions Adolfo Serra / Animació il·lustracions Xavi Chamarro / Il·luminació Yuri Plana / Música La Tresca i la Verdesca (Jordi López, Toni López i Claudi LLobet) / Interpre- tació: Xavi Idàñez i Txell Botey Veu: Ada Irina Idàñez Botey / Disseny: Sergi Cugat / Produc- ció: Teatre al Detall / Fotografies: Quim Botey.
^