ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
23.11.2024
20:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
FairFlay, Cia. La Calòrica
Una comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

Mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d'ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: “Surt a complir el teu somni” o “Sigues el teu propi cap”. Tot i que, tots som conscients d'aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar: “i si el nostre somni es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?”.

Lloc
TMC Odèon
Durada
80 minuts
Organitza
TMC
Preu
taquilla:20€, anticipada:18 €
Tipus d'acte
Teatre

Dramatúrgia: Joan Yago / Direcció: Israel Solà / Intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Vanessa Segura, Esther López / Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual / Cançó Fairfly: Josep Sánchez-Rico i Ona Pla / Ví- deo: Moosemallow Crew / Fotografia: Anna Fàbre- ga / Alumne en pràctiques: Abel Montes / Disseny Gràfic: Albert Pascual /Producció executiva: La Calòrica / Producció: La Calòrica amb el suport del Teatre Tantarantana / Agraïments: Esther López, Marc Rius, Júlia Truyol, Txell Aixendri, Jordi Basté, Mariola Dinarés, Mònica Terribas i Montse Belda

^