ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
9a Trobada de Clubs de Lectura de la XBM
PUBLICAT Dijous, 27.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Club de lectura biblioteca

El 19 i 21 de juny de 2024 es va celebrar la 9a Trobada de Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Els lectors/es dels Clubs de Lectura de la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar van participar en aquesta 9a edició, en la que s’ha batut el record de participants que arriba a més de 1.600 persones de 243 clubs de 86 municipis de la demarcació de Barcelona.

Els participants van gaudir del recital del poema “Coral Romput” de Vicent Andrés Estellés, interpretat per Pere Arquillué i música de Toti Soler.

En les anteriors edicions dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals, els participants van assistir a les representació d’obres com "Aloma" de Dagoll Dagom; a un concert de Raimon; a l'obra "Adreça desconeguda", dirigida per Lluís Homar; a "Stockmann", una adaptació lliure d'"Un enemic del poble", d'Henrik Ibsen,“El test” de Jordi Vallejo,“Els tres aniversaris”, a partir d’un text de Rebekka Kricheldorf i dirigit per Jordi Prat i Coll, "Una ilíada”, dirigida per Juan Carlos Martel i "Instruccions per fer-se feixista" interpretat per Mercè Aranéga, entre d’altres.

Per a la 9 edició l'escriptora Gemma Ruiz ha conduït les dues sessions dedicades a tots els clubs de lectura de biblioteques d’arreu de la demarcació de Barcelona. 

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta amb més de set-cents clubs de lectura, dedicats a gèneres i temes diversos com novel·les en diversos idiomes, la novel·la negra, la poesia, el cinema d'autor o la gastronomia, entre altres.

^