ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació del projecte d'ArtBlau +Valors 023
PUBLICAT Dimarts, 21.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El proper dissabte 25 de maig a les 19 hores a la Sala Odèon del TMC, ArtBlau farà la presentació del projecte +Valors 023. L'entrada és lliure i gratuïta fins exhaurir localitats.

El projecte artístic de l’Associació Creadors ArtBlau, neix de l’observació de la realitat, d’una realitat social plena d’intolerància, agressions, desigualtats, faltes de respecte.

Des d’ArtBlau ens proposen la cultura i l’art per transformar espais per a la reflexió i el diàleg i per donar resposta als desafiaments socials.

És un projecte format per tres escultures que donen continuïtat al concepte, unint i sumant tants municipis com vulguin afegir-se a través d’escultures dissenyades en forma de clau de pas, escultures tubulars que volen expressar la flexibilitat, la continuïtat, la transversalitat, amb la obra final, on els tubs sorgeixen de terra i banyen a la població de valors, (la tolerància, el respecte, la igualtat), en forma de llum.

Al Ple ordinari del 27 d’abril del 2023 es va aprovar per unanimitat, una Moció per donar suport al projecte "+Valors023". A la moció es va destacar que fos un projecte de municipi, potent, ambiciós, i integrador, que pretén avançar cap a una societat més justa i igualitària per a tothom. 

Us esperem aquest dissabte a la Sala Odèon del Teatre Municipal de Canet. 

Cartell ArtBlau +Valors 023

Tríptic +Valors 023

Tríptic +Valors 023

Fitxer: Folleto_Triptico_Proyecto__Valors_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 7.81 MB

^