ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
17 de MAIG, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
PUBLICAT Divendres, 17.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El 17 de maig de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals. 

A Canet, com a municipi lliure, inclusiu i de pau, ens sumem a les accions de sensibilització i denúncia de la discriminació que encara pateixen les persones d'aquests col·lectius. 

 manifest El 17 de maig és el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, una data important per a la visibilitat i la lluita contra la discriminació cap a les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i queer (LGTBIQ+).

🌈 L’LGBTI-fòbia continua malauradament present en molts àmbits de la societat, a meitat de les persones que pateixen situacions discriminatòries són trans* i majors d'edat.

📍 A les oficines de la Xarxa SAI s'ofereix atenció presencial i suport per denunciar vulneracions dels drets. N'hi ha més d'un centenar arreu del territori. Si n'ets víctima, denuncia-ho!

 El 17 de maig és una oportunitat per a la sensibilització, la reflexió, l’educació i la promoció de la igualtat i els drets de totes les persones, independentment de la nostra orientació sexual o identitat de gènere. 🌈  

A Canet de  Mar ara fa uns dies seguint un exemple d’Arenys de Munt, s’han col·locat  uns senyals de municipi lliure, inclusiu i de pau,  volem un Canet lliure de masclisme i LGTBIfòbia, lliure d’estereotips sexistes i s’ha de continuar treballant les polítiques d’igualtat i no discriminació per crear un entorn on totes les persones es sentin respectades i protegides, una societat més justa i igualitària. on poder viure sense por a la discriminació o la violència.

La pau i els drets humans; una no pot existir sense l’altra, el dret a viure en un món on es respectin els drets, sense violència ni agressions, només és possible en una cultura que promogui la pau. És responsabilitat conjunta construir societats més igualitàries per tothom.

17 maig 2024

17 maig 2024

17 maig 2024

^