ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Celebració amb èxit a Canet de Mar de la segona jornada "Art Experience"
Jornada impulsada pel Departament d'Educació de la Generalitat
PUBLICAT Dijous, 14.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Art Experience

L’Ajuntament de Canet de Mar, a través de les regidories de Promoció Econòmica, Turisme i Educació, ha tornat a col·laborar per segon any consecutiu amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, organitzant el passat 5 de març una jornada Art Experience que va tenir lloc al CRTTT i va comptar amb la participació de 33 alumnes provinents de 8 Centres d’Arts Plàstiques i Disseny d’arreu de Catalunya. La jornada Art Experience ha comptat també amb la participació d’onze professors dels diferents Centres, que han acompanyat i han donat suport als alumnes participants, i de diversos tècnics del Departament d’Educació de la Generalitat.

El projecte Arts Experience és una convocatòria impulsada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i dirigida als alumnes de 2n dels cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny de qualsevol família professional. Durant un matí -poc menys de 5 hores- els participants s’han enfrontat, des de 5 equips formats per alumnes que no es coneixien entre ells i de perfils formatius diversos, a un repte sobre un tema prèviament definit per part de l’Ajuntament de Canet de Mar. Les regidores de Promoció Econòmica i de Turisme han presentat el repte d’aquesta edició que ha consistit en dissenyar el cartell de la 16a edició de la Fira Mercat Modernista i de crear un element distintiu que transmeti l’essència i la personalitat pròpia d’aquest esdeveniment tant esperat. Els alumnes participants no han conegut el repte al qual s’havien d’enfrontar fins el moment de donar el tret de sortida a la jornada de treball.

Durant la jornada els alumnes dels 5 equips han demostrat la seva creativitat, habilitats artístiques i capacitat de resolució de problemes en abordar aquest desafiament, explorant diverses idees i tècniques per plasmar la riquesa històrica i cultural de la nostra Fira Modernista. 

El compromís i l’entusiasme dels joves artistes s’ha fet evident durant tota la jornada, aconseguint després de les 5 hores de treball solucionar amb interessants propostes el repte que se’ls havia plantejat.

La jornada ha conclòs amb la presentació per part de cada equip de les seves propostes, tant per al disseny del cartell per a la 16 edició de la Fira Modernista, com de l’element distintiu d’aquesta Fira. La valoració de les propostes s’ha fet per part de les regidores de Promoció Econòmica, Turisme i Educació, de les tècniques de les àrees implicades i d’un representant del Departament d’Educació, que han seleccionat les propostes considerades més adients pels requisits plantejats.

La 2a. Jornada Art Experience de Canet de Mar ha tingut, així, dos reconeixements:

Els alumnes reconeguts per la seva proposta de disseny del cartell de la 16a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar han estat: Míriam Belmonte, Alba Esteve, Clàudia Faurat, Carla Lidón, Albert Oller i Sergio Higuera.

Els alumnes reconeguts per la seva proposta d’element distintiu de la Fira Modernista de Canet de Mar han estat: Biel Culubret, Martina Piccinelli, Eva Ros, Yago Pujol i Nicolau Sales.

L’Ajuntament de Canet de Mar felicita aquests alumnes que han estat reconeguts per les seves propostes i agraeix a tots els estudiants que han participat en aquesta Jornada pel seu treball rigorós i professional. Moltes felicitats a tots per la feina ben feta!

^