ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous
18.04.2024
20:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Teatre Jove: Limbo

A cagar amb les etiquetes!

Lloc
TMC Odèon
Durada
60 minuts
Organitza
TMC
Preu
2,80€
Tipus d'acte
Teatre

El primer que la gent va voler saber de tu: és nen o nena? 
Alguna vegada t´has creuat amb una persona a qui, pel seu aspecte físic, no has sabut atribuir-li un gènere? Podria ser que el teu cervell hagi dedicat esforços a adjudicar-li el gènere masculí, o bé el femení? Ho faries segons els genitals que imagines sota la roba o a partir de la gentilesa dels seus gestos?

Per escriure aquesta obra, Marc Rosich contacta amb dos nois trans que han decidit no passar pel quiròfan. El seu testimoni és la base d´un text que no pretén donar lliçons, sinó empatitzar amb el personatge que viu, com nosaltres, en una societat en què “tot s'acaba conjugant en masculí o femení, però mai en neutre. Perquè el neutre està... neutralitzat.”


Idea original, Clara Peya, Ariadna Peya i Mireia Escurriola (Les Impuxibles)/Guió, Marc Rosich, a partir dels textos de Miguel Missé i Pol Galofré. /Intèrprets, Xènia Bardia, Sadko Codesido, Ivet Codonyès, Graupe Graupera, Cristhian Parra, Albert Rodon, Emma Rud, Raluca Siderau, Aina Villaret i Vera Zúñiga. /Ajudant de direcció,Paula Castro /Tècnic de llum i so, Joan Carles Dulsat /Cap de vestuari, Neus Serra /Producció, Albert Rodon

La representació és possible gràcies al suport i la confiança de les regidories de Joventut i Cultura de l´Ajuntament de Canet de Mar, que van creure en el projecte des del primer moment.

Fitxer Acrobat-PDF de (1013.37kB)

Fitxer: Limbo1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1013.37 kB

^