ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Juga a Scrabble i gaudeix amb la llengua
8è Campionat de Scrabble de Canet de Mar
PUBLICAT Dimarts, 05.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Scrabble

L’Ajuntament de forma conjunta amb les entitats per la llengua tenim el compromís d’impulsar accions per a la promoció de la llengua, en defensa del català i del model d’escola catalana, així com la necessitat de continuar aplicant i avançant en l’ús social del català.

Aquesta activitat l’organitza el Club de Scrabble en Català Canet de Mar juntament amb les Àrees d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Canet de Mar, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i la secció local de Plataforma per la Llengua. Espai cedit per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.


Dissabte 16 de març, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar celebrarà el seu VIII Campionat de Scrabble al CRTTT – Escola de Teixits a l’espai del Bar (entrada per Plaça Universitat, entre el museu i el CAP).

 Horari: 

– 9:30 hores: Rebuda dels participants i inscripcions.

– 10:00 -13:30 hores: Tres partides matinals.

– 14:00 hores: Dinar.

– 16:00-19:00 hores: Tres darreres rondes.

– 19:15-19:30 hores: Lliurament de premis i cloenda del Campionat.

 

Hi haurà premis per als tres primers classificats, més nombre de scrabbles, millor debutant i  per a la millor jugada amb la “Ç” com sempre, el diccionari arbitral serà el Leximots. Seran Premis relacionats amb l’any Domènech i el Modernisme.

Hi haurà obsequis per a tots els participants, gràcies a la col·laboració del CEDIM (Centre d’Estudis Canetencs) i al CRTTT – Escola de Teixits.

Es jugaran sis rondes d’un contra un, seguint el sistema suís. Podeu consultar el reglament dels campionats oficials. Els resultats comptaran en el rànquing RASCCAT RaScCat - FISC.

 

Per inscriure’s o fer qualsevol consulta, cal enviar un correu electrònic a merce.illa@gmail.com

Les inscripcions, preferiblement fins al dia 13 de març, però si queden places restaran obertes fins a les 10 h del mateix dia 16.

Les places són limitades i el donatiu de participació és de 10 €.

Pel que fa al dinar, serà en un restaurant del municipi.

Aquest campionat l’organitza el Club de Scrabble en Català Canet de Mar juntament amb les Àrees d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Canet de Mar, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i la secció local de Plataforma per la Llengua. Espai cedit per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Cartell Campionat Scrabble

 

 

^