ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tancament del pàrquing de La Carbonella
A partir del dia 21 d'agost
PUBLICAT Dijous, 10.08.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest juliol ha fet un any que va habilitar-se la finca de La Carbonella com a aparcament públic. Com ja es va dir aleshores, es tractava d'una mesura temporal, mentre no s'enllestís l'aparcament subterrani de la riera Gavarra.

Entrada a l'aparcament riera Gavarra Des de l'1 d'agost funciona l'aparcament de la riera. És per aquest motiu que els pròxims dies es procedirà a tancar La Carbonella. La data fixada perquè aquest espai deixi de ser aparcament públic és el dilluns 21 d'agost.

Us recordem que el centre de Canet i els voltants de la Plaça Mercat són zones d'estacionament limitat. L'aparcament és gratuït, però cal indicar amb un rellotge l'hora d'arribada. Els rellotges us els donaran a l'Ajuntament, la Plaça Mercat, la Policia Local i en alguns establiments comercials.

L'aparcament de la Gavarra té dues plantes i gairebé un centenar de places per a l'estacionament lliure de vehicles. El cost de l'aparcament és de 1,30 euros per hora i 0,35 euros per cada fracció d'1/4 d'hora.

L'horari durant l'agost és des de les vuit del matí fins a les tres de la matinada. A partir del setembre serà des de les vuit del matí fins a les deu de la nit.

^