ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
1, 2 I 3 DE DESEMBRE - FESTA DEL COMERÇ
PUBLICAT Dimarts, 28.11.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El comerç de Canet s'adhereix a la campanya de PIMEC Comerç "Escolta el batec del teu comerç; "Comerç local, vine i viu-lo" per reivindicar la importància del comerç i la restauració local.

cartell de Promoció Econòmica 1 2 3 festa comerçAvui PIMEC Comerç ha donat el tret de sortida a la campanya “Escolta el batec del teu comerç” amb l’objectiu de posar en valor el comerç i la restauració local i visualitzar les seves fortaleses i el valor afegit que aporten, desvinculant-se del Black Friday. La iniciativa, que compta amb més de 19.000 establiments adherits d’arreu de Catalunya, vol impulsar la consciència col·lectiva sobre els avantatges de la compra i el consum al territori i deslligar-se de les campanyes massives de grans descomptes que tenen lloc abans de Nadal i de les rebaixes d’hivern. 

Amb aquesta actuació es vol reinvindicar que el comerç local és la base d’una societat més forta i cohesionada” i que aquesta campanya “és un batec per al comerç i la restauració de proximitat, que donen vida als nostres municipis i és on trobem un tracte personalitzat, confiança, compromís i propostes centrades en les demandes de cada entorn”.

Des de l'Àreas de Promoció Econòmica volem convertir aquesta iniciativa en la festa del comerç local, per tenir un espai de reivindicació propi en aquesta època tan important per a nosaltres com és Nadal” i es per aquest motiu que s'han previst diferents activitats per aquests tres dies.
 

^