ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
CUINA SOSTENIBLE | Nou taller per promoure el reaprofitament alimentari
PUBLICAT Dilluns, 27.11.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Aliments FB

Les àrees de Promoció Econòmica i Medi Ambient, amb el suport del Consorci de Residus del Maresme, tornen a organitzar un Taller de Cuina de reaprofitament que es realitzarà el dissabte dia 9 de desembre a les 11h. a la Plaça Mercat.


A Catalunya cada any es malbaraten una mitjana de 35 kg de menjar per habitant. El 58% es llença a les llars.

Durant aquest taller de cuina, la cuinera Montse Sahún ensenyarà, pas a pas, com fer diferents receptes sanes, saludables i sostenibles que permeten reduir el malbaratament alimentari. També donarà consells per a un bon aprofitament dels aliments. En finalitzar es farà un tastet de totes les elaboracions del taller. 

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

US ESPEREM!!


 

^