ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcalde i la regidora de Seguretat participen en les xerrades que l'Institut Guttmann fa al Sunsi Móra
PUBLICAT Dijous, 26.10.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Xerrada Sunsi Móra - foto Alcaldia

El 18 d'octubre, l’alcalde, Pere Xirau i la regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Isart, juntament amb la Policia Local de Canet van participar en les xerrades de conscienciació que Institut Guttmann va fer a l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Sunsi Mòra.


Les sessions fetes al Sunsi Móra, tractaven sobre les lesions medul·lars i neurològiques greus. El seu objectiu principal és el de conscienciar els joves de la prevenció, de la necessitat de valorar el perill de certes opcions, de no posar-se en risc per no sospesar els perills en l’àmbit de la conducció de vehicles (bicicleta, moto, patinet elèctric o cotxe), pràctica d’esports amb riscos o altres situacions que comportin perill potencial.

L’encarregat d’impartir les xerrades va ser l’Oriol, un noi de Guissona que va patir una lesió medul·lar als 20 anys i que, ara que ja en té 37, ha encarrilat la seva nova vida en tots els sentits.

Des de l’Ajuntament volem mostrar el nostre agraïment a l’Institut Sunsi Mòra, a la Policia Local i l’Institut Guttmann, la voluntat per continuar apostant per aquest tipus de sessions i a l’Oriol per explicar la seva experiència amb tanta contundència i per haver sabut connectar amb l’alumnat d’una manera propera i afable, sense amagar la crua realitat que hi ha darrere d’un accident de trànsit.

^