ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou curs d'història i patrimoni sobre Lluís Domènech i Montaner i Canet de Mar
PUBLICAT Dimecres, 11.10.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tribuna Casa museu - 2023 - Nit dels museus

El mes de novembre s'inicia un nou curs d'història i patrimoni impulsat pel LabDomènech i dirigit als docents dels centres educatius de Canet de Mar, del Maresme, i al públic en general.


El curs Domènech i Montaner i Canet de Mar pretén endinsar-nos en el coneixement de les diferents obres que l'arquitecte va projectar a Canet de Mar. La vinculació familiar de Domènech amb el poble va fer que Canet es convertís en una font d'inspiració per a l'arquitecte, al mateix temps que va convertir casa seva en “un raconet tranquil per pensar i treballar quiet”.

Des del seu taller, Domènech va portar a terme la gestació projectual dels seus encàrrecs arquitectònics més importants, però el pas de Domènech per Canet també va contribuir a  deixar la seva petja en el municipi, un llegat arquitectònic, urbanístic, polític i intel·lectual excepcional que va contribuir a transformar i singularitzar aquesta petita població del Maresme entre finals del segle XIX i començament del XX.

El curs Domènech i Montaner i Canet de Mar començarà el 8 de novembre i finalitzarà el 31 de gener del 2024 i s’impartirà els dimecres de les 18.00 h fins les 19.30 h.

Té una durada de 20 hores i els docents les poden acreditar al Departament de Formació Continuada del Departament d'Ensenyament.

El curs és gratuït però cal reserva prèvia a: info@cedim.cat

És una iniciativa de l'Àrea d'Educació i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar i el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, amb la col·laboració del Centre de Recursos de l'Alt Maresme.

^