ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
15, 16 i 17 de setembre: 15a Fira Mercat Modernista de Canet de Mar
PUBLICAT Dimarts, 12.09.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Banner web 15 FMM

AVÍS | A causa de la previsió de pluja per divendres a la tarda, TOTS ELS ACTES de la INAUGURACIÓ es faran a la Sala Centru del TMC. No hi haurà cercavila. Convocatòria, a partir de les 18.30 directament al Centru. 


Viatgem un any més al 1900, amb diferents activitats i espectacles per reviure el nostre passat modernista. Aquesta quinzena edició de la Fira Mercat, la centrem en l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, amb motiu del centenari de la seva mort. 


Aquest 2023 es commemora el centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner. Per aquest motiu, dediquem a la seva figura, obra i llegat, la 15ena edició de la Fira Mercat Modernista. 

Durant els tres dies de Fira s’han programat espectacles i diferents activitats lúdiques i acadèmiques inspirades en l’arquitecte, per honorar un dels personatges més importants de la història de Catalunya i de Canet de Mar.

  Tres dies per vestir-nos d'època i respirar modernisme a carrers i placesPosem en valor, un cop més, el valuós patrimoni arquitectònic de Canet. El gruix d'espectacles de la Fira es farà a les places 1 d'octubre i Universitat. I hi haurà parades de comerços i elaboració artesanal al llarg de les rieres Sant Domènec i Buscarons.

Com a novetat aquest any, ens endinsarem de ple en l’època del modernisme amb recreacions de la societat del 1900. Al carrer Ample, durant tot el dissabte i el diumenge, recuperarem l’antic mercat de la «Plaza de la Constitución» i tornarem al passat amb escenes històriques, processons, casaments, grups de burgesos passejant i fins i tot podrem experimentar la tensió social del moment amb vagues obreres. Cada 30 minuts es podrà participar de les dinamitzacions teatralitzades i també de diferents demostracions dels oficis dels artesans del modernisme.

Hi haurà visites i el trenet que farà la volta al poble per acostar-nos als punts més allunyats del centre. 

  Programa i informació de serveis La inauguració tindrà lloc divendres 15 a partir de les 18.30 al pati de l'Escola de Teixits. Dissabte 16 ens hi posarem ben aviat i tindrem Fira fins a la mitjanit. Diumenge també gaudirem de tot un dia de Fira. La cloenda és prevista al vespre, amb la passejada final a les 20.45 fins a la plaça Universitat. 

Consulteu tot el programa i la informació de serveis relacionada amb aquest esdeveniment al Diari especial de la Fira Mercat Modernista: 

Programa 15ena Fira Mercat Modernista

Programa 15ena Fira Mercat Modernista

Fitxer: DIARI_FIRA_CANET_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.35 MB

Carta al veïnat afectat pels talls de trànsit de la FMM

Carta al veïnat afectat pels talls de trànsit de la FMM

Fitxer: CARTA_TALL_TRANSIT_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 111.04 kB

Plànol FMM 23

Plànol FMM 23

Fitxer: planol_FMM23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.37 MB

Cartell 15 FMM

Cartell 15 FMM

Fitxer: cartell_modernista___qr.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.64 MB

^