Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els canetencs Albert Marrugat i Enric Llauger, campions de Catalunya sots 21 de Volei Platja
PUBLICAT Dimecres, 19.07.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

volei platja 23El passat cap de setmana, entre el 7  i el 9 de juliol, es va disputar la gran final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors a Cunit, seu de l’última prova puntuable d’aquestes categories, on el binomi format pels canetencs l’Albert Marrugat i l’Enric Llauger, jugadors del club vòlei Canet de Mar, van guanyar un disputadíssim campionat que els  va servir per convertir-se en els campions de Catalunya sots 21.

Aquesta va ser la cinquena i última prova del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja, havent passat la competició per Mataró, Vilanova i la Geltrú, Torredembarra i Tarragona. Una setantena d’equips d’entre totes les categories buscaven alçar-se com a nous campions, començant així les vacances amb un títol més que important sota el braç.

Després d’una temporada on sempre quedaven en segona posició molt igualats a punts, l’Albert i l’Enric tenien clar que era «ara o mai» i van enfrontar-se a una final  molt disputada contra el Club Volei Platja Arenys, que en la classificació general superava als canetencs per 12 punts. El resultat va ser 2 sets a 0 on el resultat de cada set va ser 21-18 i 21-19.

El fet d’haver quedat primers serveix per participar als Campionats d’Espanya de clubs sots 21, a Lorca que es disputen entre els dies 15 i 17 d’agost.

Allà jugaran contra els millors equips de cada comunitat autònoma (normalment van 2 equips de cada Comunitat)  i en aquesta ocasió els dos equips catalans són de la comarca del Maresme, ja que, a més de l’equip canetenc també hi anirà una representació d’Arenys.

L’objectiu dels canetencs és quedar entre els 10 primers, ja que hi ha rivals amb molt bon historial de victòries com són els andalusos, els balears i els canaris.