ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous
03.08.2006
22:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Recital de Kai Gleusteen i Catherine Ordronneau
VIII Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina
Lloc
pati d'armes del castell
Preu
20 euros
Tipus d'acte
Música

RECITAL DE KAI GLEUSTEEN (violí) & CATHERINE ORDRONNEAU (piano).

“Musicalitat desbordant i inesgotable”. Així descriu la revista Scherzo a Kai Geusteen i a Catherine Ordronneau, considerant-los com a uns dels més importants duets de l´interpretació de sonates per a violí i piano, han actuat a més de 100 recitals a Europa, Canadà, Japó i els Estats Units d´Amèrica.

CATHERINE ORDRONNEAU va realitzar els seus estudis a París amb Colette Fernier, Monique Deschaussées i a Itàlia amb Perticaroli. Va rebre la més alta distinció al Conservatori de Reuen i a l´Escola Alfred Cartot de París. Amb posterioritat va guanyar el Premi de la Fundació Ivonne Lefébure. Va viure molts anys a Normandia, especialitzant-se en compositors com Roussel, Debussy i Saint-Saens. Posteriorment a Alemanya va aprofundir en l´obra de Beethoven, Schumann i Brahms. En l´àmbit pedagògic ha realitzat nombroses Master-Classes a diferents universitats de Nord-Amèrica.

KAI GLEUSTEEN va nèixer a Canadà. Amb 17 anys va guanyar el Primer Premi a la Commonwealth Concerto Competition a Brisbane (Austràlia) i el Skene Award en el Festival de Aberdeen (Escòcia). Posteriorment va rebre altres premis, com Internacional Soloist Auditions a Chicago o el Concurs Internacional Carl Nielsen a Dinamarca. A l´any 1991 es trasllada a Europa i durant nou anys desenvolupa el seu treball com a solista i concertino. A l´any 2000 guanya la plaça de concertino de l´Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu a Barcelona i tres anys més tard forma, com a concertino-director,  l´Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu. Actualment és professor de violí a l´Escola Superior de Música de Catalunya. Paral·lelament segueix actuant com a solista en nombrosos recitals a Europa i Nord-Amèrica.
Toca amb un violí de J.B. Guadagnini de 1781.   

PROGRAMA:

Sonatina opus 100 de Antonin Dvorak
    Allegro risoluto
    Larghetto
    Scherzo: molto vivace
    Allegretto
Poème Elegiaque de Eugène Ysaÿe
 
Pausa
Sonata opus 18 by Richard Strauss
    Allegro ma non troppo
    Improvisation - Andante cantabile
    Andante - Allegro
Fritz Kreisler
    Tambourin Chinois
    La Gitana
    Danse Espagnole


nota de premsa

^