ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
29.07.2006
22:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Concert: Recital líric
VIII Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina
Lloc
pati d'armes del castell
Preu
23 euros
Tipus d'acte
Música

RECITAL LÍRIC DE CARMEN SOLÍS (soprano, guanyadora del VII Certàmen per a joves veus “Manuel Ausensi”), CARLOS DAZA (baríton) & RICARDO ESTRADA (piano).

CARMEN SOLIS: (Badajoz 1978). Als 7 anys va formar part de l´Escolania del Conservatori Superior de Música de Badajoz. Actualment estudia cant en el mencionat Conservatori amb Mª. Coronada Herrera. Ha actuat com a solista a Extremadura, Portugal, Basílica de Santiago de Compostela, als Monestirs de Yuste i Guadalupe, Auditori de Logronyo, Sant Pere del Vaticà, al Gran Teatre del Liceu i en el Palau de la Música de Barcelona, Auditori Nacional de Madrid, Auditori de Palma de Mallorca, Gran Teatre de Càceres, etc. Com a solista també ha interpretat el Glòria de A. Vivaldi, el Stabat Mater de G.B. Pergolosi, el Rèquiem de G. Fauré, la Petite messe Solennelle de G. Rossini, Magnificat de J.S. Bach i l´Ave Maris Stella de Leonardo Leo. Juntament amb el Primer Premi  Manuel Ausensi 2005, ha guanyat, també, el Primer Premi en el Concurs Nacional de Sarsuela “Villa de Albarán”, (Múrcia). Actualment està convidada per a impartir seminaris de Tècnica vocal per a tota Espanaya. És professora de la Escola Municipal de Música de Calamonte (Badajoz). Properament actuarà, juntament amb l´orquestra de RTVE, a Madrid, Andorra, Santander, Oviedo, Barcelona, etc. a més de participar en el Concurs Operàlia.

CARLOS DAZA: (Barcelona 1976). Va començar la seva preparació musical a l´any 2000 i actualment estudia en el Conservatori Superior de Mústica del Liceu amb Eduardo Giménez i Mª. Soler. Participa en la VI edició del “Concurs de Cant Manuel Ausensi” obtenint el Primer Premi de veus masculines. A l´any 2004 actua a l´homenatge a Montserrat Caballé i en la temporada 2004/2005 fa el paper de Papageno a la “Petita Flauta Màgica” organitzada pel Gran Teatre del Liceu. En el 2005 fa un recital de sarsuela en el Teatre Villamaria de Jerez, amb Maribel Ortega, i finalment, el mateix any fa el paper de Silvio de l´òpera “I Pagliacci” de Leoncavallo.

RICARDO ESTRADA: Ha realitzat més de 350 concerts a Espanya, França, Angleterra, Japó, Bèlgica i Andorra i gravacions per a RNE, Catalunya Ràdio, BBC, TVC, Canal +. BTV i City TV. És professor convidat als cursos de cant de Tarazona, organitzats per l´European Chamber Opera. Ha col·laborat amb Inva Mula, Raquel Pierotti, Stefano Palatchi, Antonio Gandía, Stanislas Arraez, Carlos Cosías, Sandra Pastrana, etc. És pianista oficial del “Concurs de Cant Manuel Ausensi” i del “Concurs Internacional de Cant Françesc Viñas”. Ha format part del tribunal del Concurso permanent de cant i música de cambra que organitza “Juventudes Musiciales de España”. És director i repertorista de cant del Centre d´Estudis Musicals “A Tempo” de Barcelona.

PROGRAMA:

I PART

“Del cabello más sutil” - J.OBRADORS
“Zueignung” R.STRAUSS
“Vien, Leonora”… “Dei nemici tuoi lo sdegno" (de La favorita) G.DONIZETTI
“Musica proibita” S.GASTALDON
“Dite alla giovine” … “Morrò, la tua memoria”  (duet de La traviata) G.VERDI

II  PART
“Ideale” F.P.TOSTI
“O, Carlo, ascolta” … “Io morrò…” (de Don Carlo)      G.VERDI
“Decidi il mio destin”… “E allor perchè” (duet de Pagliacci) R.LEONCAVALLO  (provisional, susceptible de cambio)
“Vision fugitive” (de Hérodiade) J.MASSENET
‘´Ya mis horas felices´´ (de La del soto del parral)    R.SOUTULLO / J.VERT
“Ten pena de mis amores” (duet de La del soto del parral)R.SOUTULLO / J.VERT

nota de premsa

^