ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Diumenge
02.07.2023
19:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Performance participativa al carrer: Antenes - En tens
FESTA MAJOR 2023
Lloc
riera Sant Domènec
Organitza
Àrea de Participació

Les antenes per a percebre l'entorn. En tens per connectar i transformar

Acció performativa i participativa al carrer entorn de les desigualtats que vivim les dones a l'esfera social, cultural i política.

Una experiència per a pensar-nos, sensibilitzar-nos i combatre estereotips i rols de gènere amb una mirada descolonitzadora i antiracista  que es farà a l'entorn de la Festa Major de Canet.

A través de l'art viu afavorir el diàleg i acompanyar a les persones a una reflexió individual i anònima per explorar col·lectivament les creences i limitacions que ens condicionen.

Crear complicitats que desmuntar les construccions socials que ens aïllen, descobrint com, en el nostre dia a dia, podem seguir obrint camins per a la inclusió, la participació i l'acció més equitativa de les dones... amb impacte real.

L'acció forma part de la campanya "Dones que transformen", una iniciativa impulsada per l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament.

És una campanya de sensibilització i educació per a la ciutadania que té per objectiu posar en valor les lluites que duen a terme les dones per accedir a espais de participació política i social des d'una mirada transversal feminista i antiracista.

programa festa major - 2023

programa festa major - 2023

Fitxer: Programa_Festa_Major_2023_definitiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.44 MB

antenes

antenes

Fitxer: antenes_en_tens_cartell.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 5.87 MB

Notícia

^