ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Coeducanet fa un darrer taller aquest dimarts al Palauet
PUBLICAT Divendres, 09.06.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Coeducanet - banner portada

Acaba el curs escolar i també ho fa el programa Coeducanet d'aquest període lectiu. Per això s'ha preparat un taller al Palauet aquest dimarts dia 13 de juny a les 17.30 hores. Parlarem sobre què és la coeducació, com podem treballar-la des de casa i sobretot posant èmfasi en l'inici des de la primera infància. 


Durant aquest curs 2022/23 ha seguit en marxa el programa Coeducanet a les escoles públiques municipals del Municipi. Aquest programa de l’Àrea d’igualtat s’està desenvolupant amb la col·laboració de Vira Cooperativa Feminista amb qui vam iniciar aquest camí ara fa tres cursos. 

Aquest curs s’ha fet un acompanyament a l’Escola Turó del Drac per a la incorporació del vector de la Coeducació al nou currículum escolar, fent sessions amb les i els mestres de tots els cicles. A l’escola Misericòrdia s’ha acompanyat al claustre a poder repensar l’espai del pati amb perspectiva de gènere, treballant amb una diagnosi i fent propostes des de la coeducació. 

A l’escola bressol El Palauet les educadores han fet tres sessions per a seguir incorporant la coeducació a les seves pràctiques educatives quotidianes, reflexions i aprenentatges que porten a canvis en el seu dia a dia de l’escola. 

I aquest curs han participat també les famílies!! S’ha fet un taller  l’Escola Misericòrdia i un al Turó del Drac, amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya que ha rebut Vira Cooperativa i que ha volgut aportar al programa Coeducanet. 

Com a tancament de curs, el proper dimarts dia 13 de juny a les 17.30h es farà un darrer taller amb les famílies del Palauet per parlar sobre què és la coeducació, com podem treballar-la des de casa i sobretot posant èmfasi en la importància d’iniciar aquesta mirada des de la primera infància!!!

Cartell Coeduquem - taller palauet

^